83258097_1320517858138425_42288964225162

Valp från Rapunex

Är ni är intresserad av en valp ifrån oss är ni välkommen att ringa eller helst maila där ni berättar om det hem ni kan erbjuda en hund. Vi vill bland annat veta varför du har valt just den här rasen, tidigare erfarenhet, jobb och familjesituation, planer för eventuell valp, hur ni löser den första tiden hemma etc.
Alla mail där ovanstående frågor är besvarade, får svar. Oseriösa och informationslösa mail besvaras ej.


Vi vill alltid träffa blivande valpköpare innan vi bestämmer något, både för vår och er skull så att allt känns rätt -men främst för valparnas. Att skaffa hund är inget man gör på impuls, utan det ska vara väl genomtänkt. Har ni tid och möjlighet att ta hand om en hund, med allt vad det innebär - i ca 10 år framöver?


Vi tar emot besök när valparna är 4-5 veckor gamla och om allt känns rätt, dvs vi anser er lämpliga  som hundägare och vi uppfyller era krav/förväntningar finns möjlighet att tinga en valp. Handpenningen är 15% av köpeskillingen.


Vi är mycket noga med att rätt hund hamnar i rätt familj för att nå valpens bästa förutsättningarna i livet. När valparna är 6-7 veckor då vi sett mer av deras personlighet väljer vi ut den valpen som som bäst uppfyller era förväntningar.
Vi vill gärna utvärdera vår avel och önskar att hunden ställs ut minst en gång på Svenska Kennel Klubbens officiella utställningar för en exteriörbedömning, helst efter 1 års ålder. Vi vill även att våra valpar genomför ett BPH när dom är mellan 12-18 månader.

 

Rapunex anordnar gemensamt BPH - Beteende- & Personlighetsbeskrivning för varje enskild kull men det går också lika bra att utföra BPH på egen hand.

Vi vill givetvis hålla kontakten genom hundens liv, och ni valpköpare är alltid välkomna vare sig det gäller frågor, besök eller annat! Ingen fråga är för liten och ni kan alltid höra av er till oss vid minsta lilla fundering! Ni valpköpare får regelbundet ta del av hur hälsan ser ut hos kullsyskon, nära släktingar och föräldrar. 


Om ni mot alla förmodan behöver omplacera er Rapunex hund önskar vi att det sker genom oss. Vi köper tillbaka hunden i mån av möjlighet. Om det mot förmodan inte skulle gå genomför vi mer än gärna omplaceringen åt er då vi är mycket noga med vart våra Rarunex hundar hamnar.


När valparna flyttar är de minst 8 veckor.
-Registrerade i Svenska Kennelklubben
-Chipmärkta
-Avmaskade 3 ggr  (Axilur)
-Vaccinerade
-Besiktade (intyget är ej äldre än 7dgr)
-Dolda felförsäkrade 3 år hos Sveland.
-Socialiserade och vana vid allt som försiggår i ett hem, vana vid barn och andra hundar
-Uppfödda på kvalitetsfoder
-Rapunex valppaket
-1 års medlemskap i Svenska Bullterrier klubben.
-Skötselråd, råd samt regelbundet kloklippta.När de har fyllt 8 veckor är de redo för sina nya liv!

84129169_1320711381452406_42940300482366